RÓLAM
SEGÍTENI SZERETNÉK
NEKED
bemutatkozás

Gedeon Cecíliának hívnak. 2008 óta vagyok főállású mediátor.

Családi konfliktusok megoldása a szakterületem, ügyfeleim leggyakrabban megromlott házasságuk miatt keresnek meg. Tapasztalataim szerint a határozott válási szándékkal hozzám érkező párok negyedének sikerül megmenteni a házasságát. Persze sokszor nem a házasság megmentése jelenti sikert, hiszen egy rossz házasság békés lezárása, a problémamentes válás az ideális megoldás a felek számára.

Az ELTE TTK programozó matematikus szakán végeztem 1978-ban. Szoftverfejlesztőként dolgoztam húsz évig, majd elhagytam a pályát, és felsőfokú grafológiai képesítést szereztem.

Az élet nagy ajándékának tartom, hogy megtaláltam a mediátori hivatást. Tanulmányaimat két különböző irányzatot képviselő mediátor-iskolában folytattam, rendszeresen veszek részt szupervíziókon, továbbképzéseken és tréningeken. 2012 októbere óta vagyok szenior mediátor. Munkámat nagyban segíti, hogy nyolc éven át krízistelefon-ügyeleti szolgálatot láttam el egy lelkisegély szolgálatnál.

Élveztem a programozói munkát, de összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerélményt jelent egy házasság megmentése, békés lezárása, mint egy jó szoftver létrehozása.

1978 óta élek az első házasságomban, két felnőtt gyermekem, és négy unokám van.