ÜGYFELEIM ÍRTÁK
fontos a visszajelzés
Kedves Cecília, tegnap kimondták a válásunkban hozott ítéletet: elvált lettem. Az Ön segítsége nélkül nem sikerülhetett volna ilyen könnyen, és gyorsan. Nagyon szépen köszönök mindent.
......Kedves Cecília,
3 héttel ezelőtt, még nem hittem benne, hogy valaha meg tudunk állapodni a férjemmel, amikor a gyerekpszichiáter ajánlotta, forduljunk Önhöz. 2 év után, végre befejeztük a pereskedést, remélem most már a gyerekek is jobban lesznek.
Köszönöm
......Kedves Cecília!
.......
Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit Öntől kaptam, az elmúlt évben ha ritkán is találkoztunk, azt hiszem az erősödésemet, a "talpra állásomat" leginkább az Önnel való beszélgetések segítették.
Jó lenne, ha nem csak az ilyen mély gödörben csücsülő emberek jutnának el Önhöz, hanem még a szakadék felé menet megkaphatnák a segítséget. Azt hiszem sok párt meg tudna menteni a lezuhanástól.
K Ö S Z Ö N Ö M,
remélem még valamikor összefutunk. Üdv..... :-)....Kedves Cecília,
Miután eljöttem Öntől, a fejlesztő pedagógussal beszéltem!
.. nagyon sokat fejlődött egy év alatt. Ugye pont egy éve voltam nála, akkor borult ki a bili! Meg is látszott a teljesítményén.
Most teljesen érett az iskolára, mindenben feltűnően sokat fejlődött, szorgalmas, küzdő, soha fel nem adó, aki a foglalkozásokon mindig nyílt volt.
........
A másik, külön megdicsért minket, hogy a gyerekeken semmi nem látszik a válásból! Kiegyensúlyozott, vidám gyerekek, érzelmileg stabilak! Azt mondta, nagyon kevés ilyen gyerek van válás után és valamit nagyon jól csinálok- mondta nevetve!
Én azért hangsúlyoztam, hogy egy nagyon jó szakember segít nekem!:)
Nagyon köszönök mindent, ebben Önnek nagy szerepe van, hogy ki tudtam mászni a mélyből, hogy jól tudok nevelni, a gondok ellenére is!!!!!
Ez nem búcsúzás, csak meg akartam osztani az örömömet!!! :)))
Üdv, .....Kedves Cecília,
......
Azért írok mert azon gondolkoztam h lehet h többet nem is fogunk találkozni ebben az életben pedig milyen sokat köszönhetek Önnek. Már voltam 4x .....
Voltak az életemben olyan emberek akikkel csak hónapokig ismertük egymást, de olyan segítőket adtak mellém akik "életmentők" voltak nekem. .... is ilyen most nekem és nagyon köszönöm Önnek. Hálás vagyok érte.
......
szóval egy ideig még maradok:-)
Sok sikert Önnek a munkájához.
Üdv,
..