Gedeon Cecília - válás.eu
15 ÉV TAPASZTALAT, 500+ ESET

Gedeon Cecíliának hívnak.

2008 óta vagyok főállású mediátor. Családi konfliktusok megoldása a szakterületem, ügyfeleim leggyakrabban megromlott házasságuk miatt keresnek meg. Tapasztalataim szerint a határozott válási szándékkal hozzám érkező párok negyedének sikerül megmenteni a házasságát. Persze sokszor nem a házasság megmentése jelenti a sikert, hiszen egy rossz házasság békés lezárása, a problémamentes válás az ideális megoldás a felek számára.

Az ELTE TTK programozó matematikus szakán végeztem 1978-ban. Szoftverfejlesztőként dolgoztam húsz évig, majd elhagytam a pályát, és felsőfokú grafológiai képesítést szereztem.
Az élet nagy ajándékának tartom, hogy megtaláltam a mediátori hivatást. Tanulmányaimat két különböző irányzatot képviselő mediátor-iskolában folytattam, rendszeresen veszek részt szupervíziókon, továbbképzéseken és tréningeken. 2012 októbere óta vagyok szenior mediátor. Munkámat nagyban segíti, hogy nyolc éven át krízistelefon-ügyeleti szolgálatot láttam el egy lelkisegély szolgálatnál.

Élveztem a programozói munkát, de számomra összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerélményt jelent egy házasság megmentése, békés lezárása, mint egy jó szoftver létrehozása.

1978 óta élek az első házasságomban, két felnőtt gyermekem, és négy unokám van.

Kérjen időpontot!

Ha úgy érzi segítségére lehetek, keressen bizalommal!
©2023, válás.eu

Design és fejlesztés SOLAR STUDIOS