Gedeon Cecília - válás.eu

Gedeon Cecíliának hívnak.

2008 óta vagyok mediátor. Családi konfliktusok megoldása a szakterületem, ügyfeleim leggyakrabban megromlott házasságuk vagy párkapcsolatuk miatt keresnek meg. Tapasztalataim szerint a határozott válási szándékkal hozzám érkező párok egy részének sikerül megmenteni a házasságát. Persze sokszor nem a házasság megmentése jelenti a sikert, hiszen egy rossz házasság békés lezárása, a problémamentes válás is lehet ideális megoldás a felek számára.

Korábban szoftverfejlesztőként dolgoztam húsz évig az ELTE TTK-n szerzett diplomával, majd elhagytam a pályát, és felsőfokú grafológiai képesítést szereztem.

Az élet nagy ajándékának tartom, hogy megtaláltam a mediátori hivatást. Tanulmányaimat két különböző irányzatot képviselő mediátor-iskolában folytattam, rendszeresen veszek részt szupervíziókon, továbbképzéseken és tréningeken. 2012 októbere óta vagyok szenior mediátor. Munkámat nagyban segíti, hogy mielőtt mediátorként kezdtem dolgozni, nyolc éven át krízisügyeleti szolgálatot láttam el.

Élveztem a programozói munkát, de számomra összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerélményt jelent egy házasság megmentése, békés lezárása, mint egy jó szoftver megírása.

1978 óta élek az első házasságomban, két felnőtt gyermekem, és négy unokám van.